Fred és George Weasley világa
Fred és George Weasley világa
Fred és George
 
HP
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idézetek
Idézetek : HArry Potter és a bölcsek köve...

HArry Potter és a bölcsek köve...

  2005.05.19. 17:11

Poénok az első kötetből...

"Te következel, Fred - adta ki az utasítást a pufók asszonyság.
- Nem Fred vagyok hanem George! - felelte a fiú. - És még te nevezed magad anyánknak? Nem látod, hogy George vagyok?
- Ne haragudj, George drágám.
- Csak vicc volt, Fred vagyok. - szólt a fiú, és már indult is."

"Áóh, Ronnicinek piszok van a nózikáján?"

"Nahát, tényleg prefi vagy? - hüledezett az egyik iker. - És nekünk nem is mondod? Fogalmunk se volt róla!
- Várj csak, úgy emlékszem, mintha egyszer említette volna - fűzte hozzá a másik. - Egyszer...
- Vagy kétszer...
- Percenként...
- Egész nyáron..."

"Na, idefigyeljetek: az idén viselkedjetek végre rendesen. Ha még egyszer jön egy bagoly a hírrel, hogy felrobbantottátok a vécét, vagy...
- Még soha ne robbantottunk fel vécét!
- De nem is rossz ötlet. Köszi, anya!
- Ez egyáltalán nem vicces... És vigyázzatok Ronra.
- Ne félj, megvédjük a kis Roncimoncit..."

"Ne sírj Ginny, egy csomó baglyotküldünk majd neked.
- Meg egy roxfortos vécédeszkát.
- George!
- Csak vicc volt, anya."

"Szóval csak fel kell vennünk a süveget. - suttogta Harrynek Ron. - Megfojtom Fredet! Azzal ijeszgetett, hogy párbajoznunk kell egy trollal."

"Elsősorban az elsőéveseknek mondom, hogy az iskola melletti erdő tiltott terület, kivétel nélkül minden tanuló számára. Örülnék, ha ezt egyes felsőbbévesek is az eszükbe vésnék.
 E mondatnál Dumbledore tekintete a Weasley ikrekre vándorolt."

"Nos, uraim - kezdte Wood.
- És hölgyeim. - szólt közbe Angelina Johnson.
- És hölgyeim. - bólintott Wood. - Hát itt volnánk.
- Eljött a nagy nap. - folytatta helyette Fred.
- Amelyre oly régen várunk. - fűzte tovább George."

" A tavon vastagra hízott a jég, és a Weasley ikreket megbüntették, mert amiért varázsvezérlésű hógolyókat uszítottak Mógus professzor turbánjára."

"Ron, te miért nem veszed fel a tiédet? - fordult az öccséhez George. - Bújj csak bele! Jó puha és meleg.
- Utálom a barnát - morogta kelletlenül Ron, de azért felhúzta a mellényt.
- A tieden nincs betű - álmélkodott George. - Anya biztos feltételezi rólad, hogy meg tudod jegyezni a nevedet. Pedig minket sem ejtettek a fejünk lágyára - tudjuk, hogy mi vagyunk Gred és Forge."

" Egy toalettülőke is érkezett a nevedre, felteszem Fred és George Weasley urak jóvoltából."

 

 
James és Oliver
 
Extrák
 
Egyebek
 
Linkcsere
 
Lehangoló számok...
Indulás: 2005-05-18
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!