Fred és George Weasley világa
Fred és George Weasley világa
Fred és George
 
HP
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idézetek
Idézetek : Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

  2005.08.21. 17:17

összeszedtem magamat, és megkerestem a 4. kötet ikres szerepléseit :P

(Ron)" Hogy kerültünk ide? Elszúrtunk valamit?
- Á, dehogy. - hangozott Fred gúnyos válasza. - Ebbe a sötét lyukba készültünk te okostojás.
- Elbulizunk itt, mint a heringek a dobozban. - tette hozzá George."

(Percy)" Még belegondolni is szörnyű, mit találnék az íróasztalomon, ha öt napot mulasztanék.
- Talán megint egy adag sárkányganéjt. - szólt Fred.
- Az szervestrágyaminta volt, és Norvégiából küldték! - vágott vissza lángoló arccal Percy. - Tévedésből került az asztalomra!
- Nem volt ott semmi tévedés - súgta oda Harrynek Fred, mikor felálltak az asztaltól. - Mi küldtük neki a trágyát."

"- Ez az információ hivatali titoknak minősül, amíg a minisztérium nyilvánosságra nem hozza. - tette hozzá fontoskodva Percy. - Mr Kupor nagyon jól tette, hogy nem árult el részleteket.
- Nem téged kérdeztelek Weatherby! - mordult rá Fred."

"- Nem szeretném, ha kiderülne - folytatta figyelmeztető hangon Mrs Weasley -, hogy az a lecke egy új megrendelőlap. Remélem egyszer és mindenkorra felszámoltátok a Weasley Varázsvicc Vállalatot.
 Fred mártírarccal nézett az anyjára.
- Lehet, hogy holnap kisiklik a Roxfort Expressz, és George meg én meghalunk. Hogy visz rá a lélek, hogy életünk utolsó óráiban alaptalan vádakat vágj a fejünkhöz?"

"- Rémszem Mordon? - dünnyögte töprengve George, miközben lekvárt kent a pirítósára. - Nem ő az a flúgos, aki...
- Apátok igen nagyra becsüli Rémszem Mordont. - vágott a szavába szigorúan Mrs Weasley.
- Naná, mert apa meg villásdugókat gyűjt - szólt vállvonogatva Fred, mikor Mrs Weasley kiment a konyhából. - Nem csoda, hogy megértik egymást..."

"- A szorgalmas munka elnyeri jutalmát, Percy. - nézett rá komoly képpel George. - Még egy év, és Kupor megtanulja a neved."

"- Miért nem szóltál, hogy beneveztél?! - üvöltötte a fülébe Fred félig bosszús, félig elismerő arccal.
- És még csak szakálladsem nőtt! - harsogta George. - Szuper!"

(hazafelé, mikor Malfoyékat elintézik)
"... Na jó, tüntessük el ezeket. Rontják az összképet."

 

 
James és Oliver
 
Extrák
 
Egyebek
 
Linkcsere
 
Lehangoló számok...
Indulás: 2005-05-18
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!